Zalig genieten met Netflix onder een dekentje: Deze kerstfilms brengen je al helemaal in de sfeer

Netflix is helemaal klaar om iedereen te verwennen met de meest cheesy kerstfilms. Gezellig onder een dekentje met een warme tas thee of chocolade en genieten maar. 

Wij keken alvast eens wat er op ons wensenlijstje staat om te kijken de komende weken.

‘Falling for Christmas’ is een nieuwkomer met de leuke lindsay Lohan in de hoofdrol. Zij weet na een ongeval niets meer, zelfs niet meer haar naam. Gelukkig wordt ze opgevangen door een knappe kerel en zijn vroegrijpe dochtertje. Alle melige ingrediënten dus voor een top kerstfilm. Te zien vanaf 11 november.

De kerstfilm ‘The Noel Diary’ is er ook eentje om naar uit te kijken. Bestsellerauteur Jake Turner (Justin Hartley) keert met Kerstmis naar huis om de nalatenschap van zijn moeder te regelen. Daar ontdekt hij een dagboek dat hem en een zekere Rachel (Barrett Doss) een reis laat maken om hun verleden onder ogen te zien en een toekomst te ontdekken die totaal onverwacht is. Deze film kan je zien vanaf 24 november.

Natuurlijk zijn er ook kerstfilms om samen met de kleintjes te bekijken. Zo zijn heel wat Vlaamse topacteurs en actrices te zien in ‘De Familie Claus 2’ een film uit 2021. Jan Decleir, Josje Huisman, Sien Eggers, Pommelien Thijs zorgen voor een geweldige sfeer. Als Jules de zaken overneemt van zijn opa Noël, krijgt hij een brief van een meisje met een wel bijzondere kerstwens. En wanneer je de eerste film nog niet gezien hebt, heb je nog eens dubbel plezier!