Binnenkort vierde seizoen van ‘Manifest’ op Netflix: ‘Sleutel die groot geheim zal onthullen’

November wordt een boeiende maand bij Netflix. Zo is er het vierde seizoen van de spannende serie ‘Manifest’.

Twee jaar nadat de brute moord op Grace hun leven op zijn kop zette, is de familie Stone zeer bedroefd, terwijl een ontredderde Ben blijft rouwen om zijn vrouw en blijft zoeken naar zijn ontvoerde dochter, Eden.

Verteerd door zijn verdriet heeft Ben zijn rol als mede-kapitein van de reddingsboot neergelegd, waardoor Michaela het alleen moet doen, een bijna onmogelijke taak nu elke beweging van de passagiers in de gaten wordt gehouden door een overheidsregister.

Terwijl de dodendatum dichterbij komt en de passagiers wanhopig op zoek zijn naar een manier om te overleven, arriveert een mysterieuze passagier met een pakket voor Cal dat alles verandert wat ze weten over Vlucht 828. Dit zal de sleutel blijken te zijn tot het ontsluiten van het geheim van de Roepingen in deze meeslepende, breinbrekende en diep emotionele reis.

1 gedachte over “Binnenkort vierde seizoen van ‘Manifest’ op Netflix: ‘Sleutel die groot geheim zal onthullen’”

Wat is jouw mening?